Αγόρασε ακίνητα μέσω RE/MAX Professionals

   á φωτογραφίες του Βασίλης Κοζονάκης

Ακίνητα στο Ηράκλειο, Κρήτη  

 

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη σε πληθυσμό στην Κρήτη και ανάμεσα στις μεγαλύτερες σε πληθυσμό πόλεις στην Ελλάδα. Στην πόλη του Ηρακλείου βρίσκεται το μεγαλύτερο μουσείου της Κρήτης που φιλοξενεί κυρίως ευρήματα μινωική εποχής. Η Κνωσσός είναι το σήμα κατεξοχήν του μινωικού πολιτισμού και αποτελεί το πιο γνωστό αξιοθέατο της Κρήτης με αυτό του φοινικοδάσους του Βάι στην περιοχή της Σητείας. Το Ηράκλειο έχει το 3ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο έχουν αναπτυχθεί κοντά σε αυτό πολλές περιοχές σε τουριστικά θέρετρα που φιλοξενούν πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες για διακοπές. Μερικές από αυτές είναι τα Μάλια, Χερσόνησος, Γούβες, Κουτουλουφάρι, Μίλατος, Σταλίδα, Κοκκίνι Χάνι και Σίσσι. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα πολλοί έχουν επενδύσει στην αγορά ακινήτων σε αυτές τις περιοχές, συμβάλλοντας σε περαιτέρω ανάπτυξη τους.
Στα Μάλια, Γούβες, Σταλίδα, Κοκκίνι Χάνι και στην Χερσόνησο, υπάρχουν πολλά ακίνητα για επένδυση: βίλες, σπίτια, οικόπεδα, εκτάσεις, ξενοδοχεία, διαμερίσματα και πολλά άλλα.
Αυτό κυρίως που χαρακτηρίζει τις παραπάνω περιοχές είναι η διασκέδαση. Μπορεί κάποιος να κάνει πολλές αθλητικές δραστηριότητες σε οργανωμένα κέντρα. Να κάνει ιππασία, καταδύσεις, επικίνδυνα σπορ, να παίξει γκολφ και τένις, να κάνει ιστιοπλοΐα και πολλά άλλα. Κοντά σε αυτές τις περιοχές υπάρχουν τα μεγαλύτερα κέντρα θαλάσσια παιχνίδια και τσουλήθρες όπως το Aquasplash και το Water city. Πέρα από αυτά όμως, τα κλαμπ και τα μπαρ που βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές αποτελούν ίσως το βασικότερο λόγο που επιλέγουν πολλοί νέοι τουρίστες, κυρίως ξένοι, να κάνουν τις διακοπές τους εκεί. Η Μίλατος και το Σίσσι είναι εξίσου όμορφες περιοχές για αγορά ακινήτου πολύ κοντά στο Ηράκλειο και με πολύ διασκέδαση.
Πολλοί επισκέπτες επιλέγουν λοιπόν την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και κυρίως τα Μάλια, Χερσόνησος, Γούβες, Κουτουλουφάρι, Μίλατος, Σταλίδα, Κοκκίνι Χάνι και Σίσσι, για να αγοράσουν ακίνητο, σπίτι, βίλα, μονοκατοικία, εξοχικό, οικόπεδο ή ξενοδοχείο.
Ένα από τα μεσιτικά γραφεία που προσφέρει ακίνητα στο Ηράκλειο, Μάλια, Χερσόνησος, Γούβες, Κουτουλουφάρι, Μίλατος, Σταλίδα, Κοκκίνι Χάνι και Σίσσι είναι το
RE/MAX Professionals. Το μεσιτικό γραφείο
REMAX Professionals, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις το ακίνητο που επιθυμείς στο στο Ηράκλειο, Μάλια, Χερσόνησος, Γούβες, Κουτουλουφάρι, Μίλατος, Σταλίδα, Κοκκίνι Χάνι και Σίσσι.
 

 

[πάνω]

 

 

book your 
holiday in 
Makrygialos 
here

 

[πάνω]

Για αγορά σπιτιού ή διαμερίσματος στα Μάλια / στο Χερσόνησο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά οικοπέδου στα Μάλια / στο Χερσόνησο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά παλιού σπιτιού στα Μάλια / στο Χερσόνησο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων στα Μάλια / στο Χερσόνησο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά μεγάλης έκτασης στα Μάλια / στο Χερσόνησο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά επιχείρησης στα Μάλια / στο Χερσόνησο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά ακινήτου στα Μάλια / στο Χερσόνησο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για πώληση ακινήτου στην Κρήτη κάνετε κλικ εδώ

 

Για ενοικίαση ακινήτου στην Κρήτη κάντε κλικ εδώ

E LINKS

Μετρητής επισκέψεων freebanner3