KOOP JE ONROEREND GOED BIJ REMAX PROFESSIONALS
 áFoto's van Vasilis Kozonakis 
Onroerend goed in Heraklion, Kreta   

Heraklion is nog steeds de poort naar Kreta, en deze oude fort stad bevat zoveel van het eiland geschiedenis van de Minoïsche paleis in Knossos tot op de vandaag de daghet winkelcentra, kan niet worden genegeerd.
De stad is de eiland grote hub, het thuis van de zeehaven en de luchthaven en als zodanig alle wegen leiden naar of van Heraklion. Als een van de belangrijkste commerciële centrum de stad heeft een groot aantal banken, verzekerings-specialisten, en alle professionele hulp nodig om te investeren in het gebied, die een een van de snelst groeiende in Griekenland is.
Dit gebied heeft een breed aanbod van onroerend goed en terreinen van de ontwikkeling en alles voor vandaag investeerder / ontwikkelaar, met een water park en een golfbaan, voor de meer veeleisende zijn er een breed scala aan stranden, en met op het eiland zeker zeven maanden zomer maken zij een zeer aangename plek om op tewonen of om op vakantie tezijn.En uit het oogpunt van de investeerders een zeer goede plek om te investeren.
Langs de kust zijn er een aantal opties voor het strand van Kokkini Hani, Gouves, Chersonissos, Koutouloufari, Stalida, en in Malia, deze bieden een breed scala voor ontwikkeling. Er is huisvesting van bijna elke soort van goedkope, leuke kamers te huur, tot aangename hotels die bieden van goede omgeving voor families of hotels met discrete luxe, veel van deze bieden een uitstekende zakelijke kans.Er is nog steeds een groeiende behoefte aan ontwikkeling of vernieuwing, niet alleen voor vakantie-accommodatie, maar ook voor permanente huisvesting voor de toename van het aantal werknemers in alle sectoren.
Het gebied is ook een breed scala aan winkels, cafes, bars, en Resturants, aan bijna elke smaak van een fast food hamburger of souvlaki naar eerste klas restaurants verstrekken populaire menu’s uit de hele wereld, maar zoals altijd het geval is business kunnen doorgaans worden verbeterd. Veel bedrijven zijn te koop en bieden kansen voor huidige investeerders.
Voor degenen die willen profiteren van de aanhoudende wens voor huisvesting zijn er volop kansen van het creëren van luxe villa's en appartementen het voldoen aan de steeds toenemende vraag naar huisvesting van het leven in deze interessante omgeving. Het brede scala van mogelijkheden om te leven onder een aantal van dit eiland verleden Glories, en een bezoek aan de grote verscheidenheid van archeologische sites en bezienswaardigheden, een van de dichtst beizijnde in de Minoïsche paleis op Malia, is een attractie voor het gebied voor velen.
Als een rustiger tempo lonkt langs de kust naar Sissi, met zijn gezellige kleine haven dan wordt u goed beloond, het is buurman Milatos die een nog rustiger tempo heeft. Zowel beide gebieden bieden potentiële ontwikkelaar of investeerder.
Heraklion samen met oost Kreta is precies wat de huidige behoeften is van vandaags belegger.

Er is reeds een sterke makelaars kantoor aanwezigheid in het gebied en sinds kort de wereldleider op het gebied van onroerend goed, Re/max hebben een aanwezigheid in de vorm van
RE/MAX Professionals. Er zijn ook kleinere ontwikkelaars in het gebied en het nieuwe concept van Fractionele Eigenaar zal al snel populair zijn.
  

 

[Boven]

 

book your 
holiday in 
Makrygialos 
here 

 

Huizen te koop in Heraklion, Malia, Chersonissos, Gouves, Stalida, Sissi, Milatos, Kokkini Hani, Oost Kreta

 

*

 

Bouwgronden te koop in Milatos, Sissi, Koutouloufari, Gouves, Stalida, Malia, Oost Kreta

 

*

 

Huizen voor renovatie te koop in Koutouloufari, Milatos, Oost Kreta

 

*

 

Businesses te koop in Heraklion, Malia, Gouves, Chersonissos, Kokkini Hani, Stalida, Sissi, Milatos, Oost Kreta

 

*

 

Investerings-mogelijkheden in Oost Kreta

 

*

 

Lokale Makelaars agent  

 

*

 

Huur een huis of appartement in Oost-Kreta

 

*

 

Verkoop uw woning

E LINKS

Μετρητής επισκέψεων freebanner3